bruidsfotograaf voor een bruidsreportage bij Kasteel Bloemendal in Vaals

Bruidsfotograaf Vaals

FLORINA & REXHEPN // KASTEEL BLOEMENDAL & KASTEEL VAALSBROEK

Florina en Rexhepn hebben elkaar leren kennen in Kosovo toen Florina er op vakantie was. Sindsdien sloeg de vonk over en is Rexhepn naar Nederland gekomen voor Florina. Sinds kort zijn de voor de wet getrouwd. Het kriebelde Florina toch om eens een mooie trouwjurk aan te hebben voor een paar mooie foto’s, want toen ze voor de wet trouwden had ze dit niet. Erna is Florina op zoek gegaan naar een bruidsfotograaf en heeft zo mij gevonden. Nadat we contact hadden gehad hadden we de bruidsreportage gepland!
Het weer was erggg wisselvallig, dus na 5x de afspraak verzetten kon het dan eindelijk door gaan. Voor de bruidsreportage hadden we afgesproken bij Kasteel Bloemendal in Vaals. Hier was de first look van Florina & Rexhepn waar Florina werd weg gegeven door haar vader. Erna hebben we een aantal groepsfoto’s gemaakt. Na nog een aantal foto’s te hebben gemaakt voor de bruidsreportage bij Kasteel Bloemendal, gingen we naar de tweede locatie. Dit was het andere kasteel gelegen in Vaals, namelijk Kasteel Vaalsbroek. Lieve Florina en Rexhepn ik wens jullie nog veel geluk & liefde!

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in Vaals.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF VAALS # BRUIDSREPORTAGE VAALS