bruidsfotograaf voor een prachtige buiten bruiloft bij kasteel Limbricht in zuid limburg

Bruidsfotograaf zuid Limburg

LAUREN & LOE // MERICI SITTARD & KASTEEL LIMBRICHT ZUID LIMBURG

Eindelijk was het zover.. Lauren & Loe gingen trouwen en ik mocht als bruidsfotograaf bij hun bruiloft zijn in Zuid Limburg. Een totaal andere plek dan waar ze zich elkaar hebben leren kennen, namelijk in de metropool van Seoul. Lauren was lerares Engels in de hoofdstad van Zuid-Korea. Toen ze uitging in een club in de populaire Gangnam kwam ze Loe tegen, die voor zakenreis in Seoul was. Hun eerste afspraakje verliep niet helemaal smooth. Loe had de metro in de verkeerde richting genomen en kwam daardoor niet op tijd. De twee konden elkaar alleen bellen als ze WiFi hadden en Loe moest daarom hotels binnen lopen om ontvangst te krijgen, Lauren stond uiteindelijk meer dan een uur buiten een restaurant te wachten.

Geduld zal worden beloond, moet het statement van Loe zijn, want ook op de dag van de verloving werd Lauren op de proef gesteld. Op 18 januari 2016 in de Belgische Ardennen ging Loe voor haar op zijn knie. Het had de dag van tevoren flink gesneeuwd en Loe had een wandeltocht gepland. Dit leidde ertoe dat Lauren maar liefst 14 kilometer (poor you!) moest lopen voordat Loe uiteindelijk dé vraag stelde. Het antwoord was, natuurlijk, ‘ja’ en zo kon het plannen van de bruiloft beginnen! 

Ik begon om 12 uur met de bruidsreportage bij Lauren. In het Hotel Merici gelegen in Sittard was zij zich nog aan het klaar maken.  Samen met haar moeder & vriendinnen heeft ze haar trouwjurk aan getrokken. In het hotel was een mooie trap en hier zagen Lauren & Loe elkaar voor het eerst. Om half 3 was de ceremonie bij Kasteel Limbricht (Zuid Limburg). De ceremonie was buiten en het zonnetje scheen flink. Na de ceremonie hebben we de groepsfoto’s gemaakt en de bruidsfoto’s van Lauren & Loe. Hiervoor hadden Lauren & Loe rookbommen mee genomen, super leuk!

Vervolgens was het tijd voor het diner. De tafels hadden een prachtige styling en was lekker buiten op het binnenhof van Kasteel Limbricht. Dit was voor Lauren & Loe ook het mooiste moment van de dag. Het idee van hun was om een ontspannen diner te hebben met iedereen die van ver was gekomen. Ze zaten met z’n allen aan een hele lange tafel voor shared dining. Op die manier was het gemakkelijk om met iedereen te praten en wat tijd te delen met iedereen. Na een heerlijk diner begon dan het feest.. Nadat de taart was aangesneden was het eigenlijk wel tijd voor een openingsdans. Loe had tijdens ons kennismakingsgesprek aan gegeven dat hij geen openingsdans wou, maar ik merkte aan Lauren dat zij dit toch wel graag wou. Tijdens het feest was er een live band en ik vroeg de band of ze klaar waren voor een openingsdans. Ja, dat waren ze in 15 min! Vervolgens ging ik naar Loe toe en vroeg hem: ” Ben je nou nog van plan te gaan dansen? Want de band is er klaar voor over 15 min”. Een beetje overvallen gaf die toch toe en sloot ik dus toch nog mijn avond af met de openingsdans. Ik wil jullie veel geluk wensen en bedankt dat ik als bruidsfotograaf bij jullie mooie bruiloft erbij mocht zijn!

Nog een tip van het bruidspaar: “Don’t sweat the details. Op de grote dag zelf zal niet alles verlopen zoals jullie hadden gepland. Als je er rekening mee houdt dat er een paar dingen anders zullen gaan dan gepland dan valt het allemaal wel mee. Je gasten weten toch niet of wat gebeurt ook gepland was. Geniet van het moment!”

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf voor een prachtige buiten bruiloft bij kasteel Limbricht in zuid limburg

Kasteel Limbricht

  • Bruidsjurk: Say I Do Bridal Boetiek in Verona (New Jersey)
  • Visagie & Kapper: Visagie Marlou
  • Trouwpak: Suit Supply
  • Bloemist: Atelier Bloemverde
  • Juwelier: Heunen Juwelier in Geleen
  • Bruidstaart: De Sokkerbekkerie
  • Entertainment: Discover
  • Videograaf: Westward Films

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in Zuid Limburg.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF ZUID LIMBURG