bruidsfotografie van een romantische buiten bruiloft in limburg

Bruidsfotografie Limburg

SANDRA & PATRICK // HOTEL MERICI SITTARD & KASTEEL LIMBRICHT

Ongeveer 20 jaar geleden heeft het bruidspaar elkaar leren kennen, het was niet meteen liefde op het eerste gezicht, maar na een aantal jaar sloeg de vonk over. En nu zijn ze getrouwd! Sandra is ten huwelijk gevraagd tijdens Pasen, hun zoontje kwam met een mandje vol paaseitjes met de tekst: “Mama, wil jij met papa trouwen?” en natuurlijk de verlovingsring. Wat een orginele manier om iemand ten huwelijk te vragen!

En nu was het dan zover, de bruiloft van Sandra & Patrick en ik mocht voor hun de bruidsfotografie verzorgen. Ik begon de dag bij Hotel Merici in Sittard waar Sandra ze zich samen met haar zussen en haar dochter aan het klaar maken was. De kapster was nog bezig met de haren van Sandra. De haren werden half opgestoken door middel van een mooie vlecht en een mooie headpiece. Het was lekker druk en het liep allemaal een beetje uit. Snel erna deed Sandra haar trouwjurk en trouwschoenen aan. Haar trouwschoenen waren leuke sneakers met lintjes als veters. Toen Sandra helemaal klaar was stond Patrick in het trappenhuis van Merici te wachten op zijn mooie vrouw. Hun twee kids mochten natuurlijk niet ontbreken. Vervolgens hebben we rondom het hotel in het centrum van Sittard nog enkele trouwfoto’s gemaakt.

Rond half 3 kwamen Sandra & Patrick in een oldtimes aan bij Kasteel Limbricht (Limburg) waar alle gasten op hun aan het wachten waren. Omdat het prachtig weer was vond de ceremonie buiten plaats. Deze werd door vrienden van Sandra & Patrick gedaan. Het was een mooie ceremonie waar persoonlijke trouwbeloftes werder gesproken, met de kinderen een boekje werd gelezen over trouwen en een time capsule voor later. Na de ceremonie konden de kinderen eindelijk spelen op het springkussen, werd er getoost en de bruidstaart aangesneden. Met maar liefst drie bruidstaarten en een heleboel cakepops was de sweet table gevuld. De bruidstaarten waren naked cakes en versierd met pioenrozen, wat een mooie combinatie! De tafel was aangekleed met boeketten en veel witte decoratie. En de cakepops met red velvet waren echt heerlijk!

Toen iedereen wat lekkers had gegeten hebben we enkele groepsfoto’s gemaakt en nog een paar foto’s voor de bruidsreportage van Sandra & Patrick. Dit hebben we gedaan op het binnenhof van Kasteel Limbricht (Limburg). Vlak erna was het diner al klaar om te beginnen. Ook deze vond buiten plaats op het binnenhof en had een prachtige styling. Toen alle gasten aan tafel zaten en begonnen met het voorgerecht zat mijn dag erop. Ik wens jullie veel geluk en bedankt dat ik de bruidsfotografie voor jullie mocht verzorgen!

Een tip van het bruidpaar: “Geniet van ieder moment! Want de dag vliegt zo snel voorbij. Maak je niet druk om kleine details, want niemand heeft het door als er op de grote dag iets een beetje anders uitziet of gaat dan dat jij het in gedachten had.¨ Daarnaast had het bruidspaar geen videograaf ingehuurd, hierover zeggen ze: ¨achteraf hadden we dit wel gewild, omdat de tijd zo voorbij vliegt en je zelf de helft niet mee krijgt…”

Featured Leveranciers


bruidsfotografie van een romantische buiten bruiloft in limburg

Kasteel Limbricht

  • Bruidsjurk: Ann & John Bruidsmode
  • Visagie: Nikstar
  • Kapper: Car´s Hairstyle
  • Trouwpak: Suitsupply
  • Bloemist: Den Tempel
  • Juwelier: Siebel
  • Bruidstaart: Vriendin van het bruidspaar

Are you interested?


Hebben jullie interesse in mijn bruidsfotografie? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in de regio Limburg.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAFIE LIMBURG