Bruidsfotograaf voor bruidsfotografie bij het geheim van hoorn noord holland

Bruidsfotografie Noord Holland

NANDA & SANDER // HUYS AAN ‘T GOUW IN NOORD HOLLAND

Dit leuke stel leerde elkaar alweer 17 jaar geleden kennen op de middelbare school in hun eindexamen klas. Het duurde even, maar uiteindelijk ging Sander op zijn knieën voor Nanda op de dag dat ze 16 jaar samen waren. Ze waren lekker uiteten bij Restaurant Marque en Nanda zei natuurlijk JA! Erna begon het plannen van de bruiloft waar ze ongeveer een jaar de tijd voor hadden. “Het was leuk om mee bezig te zijn, maar soms moesten we ook moeilijke keuzes maken zoals de gastenlijst. Maar achteraf zijn we blij met elke keuze die we gemaakt hebben” zegt Nanda. Het werd een bruiloft met als thema Pastel tinten.

En nu was het eindelijk zo ver.. de trouwdag! Ik mocht als bruidsfotograaf helemaal afreizen naar Noord Holland. Ik begon bij Sander thuis in Wognum waar hij zich klaar maakte met vrienden en zijn zoontje. Niet lang erna vertrok ik naar Nanda. Het was een gezellige drukke boel en de bruidsmeisjes werden aangekleed. Erna kon Nanda haar prachtige trouwjurk aantrekken. Het weer was een beetje wisselvallig en het miezelde heel lichtjes, maar toen Sander aan kwam gereden was het droog (en gelukkig ook de rest van de dag!). Hij belde aan en hier zagen Nanda en Sander elkaar voor het eerst. In de achtertuin hebben we enkele foto’s gemaakt en erna nog een paar op de trouwlocatie Huys aan ’t Gouw. Midden in het centrum van Hoorn ligt deze mooie trouwlocatie en eenmaal binnen heb je geen idee dat je midden in z’n druk centrum bent! De locatie was prachtig versierd en de laatste dingen werden klaar gezet.
Om half 3 konden de gasten naar binnen komen en werden ze verwelkomt met een drankje. Nanda, Sander en hun kids hadden zich binnen terug getrokken zodat de gasten hun nog niet zouden zien. Om 3 uur was de ceremonie. Het was een mooie intieme ceremonie en dit was ook het mooiste moment van de dag voor Nanda en Sander, samen met het avondfeest. Ook spraken ze naar elkaar hun trouwgeloftes uit. Hier waren ze erg zenuwachtig over, maar uiteindelijk viel het toch mee en waren ze ontzettend blij dat ze het toch gedaan hebben!
Vervolgens werd de taart aangesneden en waren er allerlei speeches, cadeau’s en felicitaties. Ook was daar het moment dat Nanda het bruidsboeket ging weg gooien. Maar Nanda draaide zich om en gaf haar boeket aan haar zus terwijl achter haar, haar vriend op de knieën ging om haar ten huwelijk te vragen. Een echte verrassing voor haar en zo romantisch! Erna werd er nog wat geborreld en hebben we groepsfoto’s gemaakt. Ik sloot mijn dag af terwijl iedereen aan tafel zat.

Nog een tip van het bruidspaar: “Bedankt eerst in grote lijnen wat je wilt om uiteindelijk de laatste verbindingen te leggen. De trouwlocatie heeft veel van ons overgenomen qua aankleding, diner, hapjes en drankjes en dit vonden wij ontzettend fijn, omdat je zelf aan heel veel andere zaken moet denken op de dag zelf. Ook is het handig om vooraf goed te bedenken en door te spreken waar je foto’s van wilt.”

Ik mag afsluiten met nog een paar lieve woorden van Nanda en Sander 🙂 “Marischa was een ontzettende fijne fotografe die prachtige foto’s maakt! Ze denkt na over de mooiste posities en plekken voor de foto’s en is fijn op de achtergrond aanwezig. Ook na de bruiloft heeft ze ons geholpen met het trouwalbum waarbij ze een mooie opzet heeft gemaakt en wij alleen nog foto’s hoefde toe te voegen of te wisselen. Oprecht een prettige samenwerking met een prachtig resultaat!” En ik wil jullie bedanken dat ik bij jullie mooie dag erbij mocht zijn!

Featured Leveranciers


Bruidsfotograaf voor bruidsfotografie bij het Huys aan 't Gouw in noord holland

Huys aan ’t Gouw

  • Bruidsjurk: Bruidsmode Change
  • Visagie & Kapper: Bride up by Alona de Vries
  • Trouwpak: Dirk de Wit
  • Bloemist: Bloemenhuis Monique
  • Bruidstaart: Micha & Diana’s Pâtisserie
  • Trouwambtenaar: Een vriend
  • Videograaf: Amar Productions


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Noord Holland, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAFIE NOORD HOLLAND # TROUWEN HUYS AAN ‘T GOUW