bruidsfotografie van een mooi herfst huwelijk in zuid limburg

Bruidsfotografie zuid limburg

LINDSEY & NINO // GEMEENTEHUIS VOERENDAAL & BRASSERIE AMUSEER WIJLRE

Afgelopen week was het dan zover, Lindsey & Nino gingen trouwen! Het liefdesverhaal van dit bruidspaar begint in 2007 in ‘De Sjmid’ in Reijmerstok. Lindsey wist dat er een leuke jongen zou komen en haalde haar ouders over om ernaartoe te mogen gaan.‘Sinds die avond zijn we onafscheidelijk, hebben we een huis gekocht en veel dieren aangeschaft.’ Lindsey en Nino zijn nu ook al trotse ouders van hun zoontje Mesam.

Lindsey wilde heel graag trouwen, maar voor Nino was het eigenlijk niet zo heel nodig. ´Dus bedacht ik me´ zegt de bruid ´Als ik het graag wil, zal ik het heft in eigen handen moeten nemen.´ Lindsey zette een mooie verrassing op voor haar hopelijk toekomstige man. Ze waren op dat moment nog midden in de verbouwing van hun huis. ´Ik had alles voorbereid. Kaarsjes neergezet, plan uitgestippeld en nu was het wachten op hem.´ Opeens kreeg Lindsey een appje van Nino dat hij een afscheid had van zijn collega en later thuis zou zijn. Daar liet ze het niet bij zitten. ´Ik heb een smoes bedacht waarom hij écht naar huis moest komen. Daarna snel de kaarsjes aangestoken en het platte dak opgeklommen. Toen heb ik hem ten huwelijk gevraagd en kon hij echt geen nee zeggen!´ Dit geweldige huwelijksaanzoek vond plaats op 24 augustus 2016.

Toen ze precies 10 jaar samen waren was hun trouwdag. Ik begon de bruidsreportage bij Nino in Ransdaal waar hij zich aan het klaar maken was. Bij mannen duurt dit meestal niet zo lang, dus ik was al snel bij Lindsey & haar vriendinnen. Hier werd haar haren & make-up gedaan door vriendinnen.  Als verrassing hadden Lindsey’s vriendinnen allemaal een matchende oufit gekocht, speciaal voor hun grote dag! Vervolgens trok Lindsey haar prachtige bohemian trouwjurk aan.

Toen Lindsey klaar was reden we naar het veld. Hier stond Nino op haar te wachten.. erg mooi om te zien! Iets later kwam de familie voor wat groepsfoto’s, maar eerst moesten we een paar minuten wachten in de auto. Het begon keihard te regenen! Om half 5 was de ceremonie bij het gemeentehuis in Voerendaal waar ook de trouwgeloftes van Lindsey & Nino werden voorgelezen. Na de ceremonie zijn we vertrokken naar Brasserie Amuseer waar we heerlijk gegeten hebben.  Toen ondertussen alle gasten waren aangekomen maakte Lindsey & Nino hun entree! Na nog een aantal speeches was het tijd voor mij om de avond af te sluiten. Bedankt dat ik als bruidsfotograaf bij jullie bijzondere dag mocht zijn & geniet nog met jullie tweetjes, want eer je het weet is Ed er al!

Are you interested?


Hebben jullie interesse in mijn bruidsfotografie? Mijn bruidsfotografie is te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in regio Zuid Limburg.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAFIE ZUID LIMBURG