Bruidsfotograaf voor een prachtige buiten bruiloft bij restaurant aan de meule in beek.

Bruiloft Aan de Meule

VALERY & ROWAN // AAN DE MEULE IN BEEK

Het is alweer 10 jaar geleden dat Valery en Rowan elkaar voor het eerst zagen. Rowan aan het werk als ober zag Valery wel zitten en het was wederzijds! Wel hadden ze beide al een relatie, maar het moest zo zijn.. ze hoorde bij elkaar! In 2018 kochten ze hun huidige huis en na 3 maanden flink verbouwen was hun paleisje klaar. Natuurlijk moest dit ook de plek zijn om Valery ten huwelijk te vragen. Rowan is normaal zo nuchter als maar wat en weinig romantisch, behalve op 17-07-2021. Het nieuwe tuinhuis achterom was volledig versierd met bloemen, er stonden fakkels in de tuin, een high tea en hun lievelingsliedje stond op. Natuurlijk zei Valery “ja”! Erna kon de planningsperiode beginnen van hun bruiloft, maar Valery en Rowan snappen de bombarie niet van 1,5 jaar lang een bruiloft plannen. When schon, denn schon.. Dus 18-09-2021 werd de trouwdatum! Valery zegt: “Het was een korte periode, maar alles liep soepel en geheel volgens planning. Het doel was om geen stress erover te ervaren en dat is helemaal gelukt. Alles viel op zijn plaats.”

Op 18 september was het dan zover.. de grote dag! Als eerste kwam ik bij Rowan’s ouders thuis waar Rowan zich klaar maakte. Samen met zijn moeder en zusje trok hij zijn trouwpak aan en werden zelfs nog zijn schoenveters gestrikt voor hem. Je werd goed verzorgd door de dames Rowan! Niet lang erna vertrok ik naar Valery, zij maakte zich bij hun thuis klaar. Haar haren en make-up kregen de finishing touch en haar prachtige trouwjurk werd aangetrokken. Langzaam verzamelde de familie zich buiten op de oprit en niet veel later kwam Rowan aangereden om Valery op te halen. De rest van de bruiloft vond plaats bij Aan de Meule in Beek. Gelukkig was het mooi weer en kon de ceremonie buiten plaats vinden. Deze werd prachtig geopend door Celine en Ivo. Ook gaven de getuigen een speech en spraken Valery en Rowan hun trouwgeloftes uit na elkaar. De ceremonie was ook het mooiste moment van de dag voor Valery en Rowam.. samen met vrienden en familie zijn en het live optreden van Celine en Ivo.

Na de ceremonie werd er geborreld met heerlijke Italiaanse tapas. Ook kwam meteen het favoriete onderdeel van Rowan, namelijk de fotoshoot hehe. Erna hebben we nog een aantal groepsfoto’s gemaakt en kon de bruidstaart aangesneden worden. Het was een relaxte dag en de kinderen konden lekker buiten rond rennen. Rond 7 uur kwamen langzaam de avondgasten binnen en om 8 uur was er wederom een heerlijk Italiaans buffet. Uiteindelijk sloot ik de avond toch nog af met een openingsdans. Helaas mocht er geen DJ aanwezig zijn en was het verkorte nummer van de openingsdans er niet. Dus het werden 7 laangee sfeervolle mega spetterende minuten ha! Dankjewel dat ik bij jullie prachtige en relaxte dag erbij mocht zijn xx

Nog een tip van het bruidspaar: “Geniet van de voorpret, maak snel keuzes en stress niet. Misschien loopt iets niet zoals verwacht, maar als je geen verwachtingen hebt, dan is het altijd mooi!

Featured Leveranciers


Bruidsfotograaf voor een prachtige buiten bruiloft bij restaurant aan de meule in beek.

Aan de meule

  • Bruidsjurk: Assepoester Arnhem
  • Accessoires bruid: Ketting van Vedder & Vedder
  • Bril: Andy Vanderhallen Optiek & Optometrie in Valkenburg
  • Visagie & Kapper: Romana Crans van Coiffure Art en Style Stein
  • Trouwpak: Suit Supply
  • Accessoires bruidegom: Schoenen van Mason Gartments
  • Bloemist: Glenn Bloemsierkunst in Spaubeek
  • Juwelier: Heunen Geleen
  • Bruidstaart: Trouwlocatie zelf
  • Zangers: Celine Weerts & Ivorysoul

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de omgeving van Aan de Meule, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUILOFT AAN DE MEULE # BRUIDSFOTOGRAAF