bruidsfotograaf bij een bruiloft bij kasteel erenstein in limburg

Bruiloft bij Kasteel Erenstein

ANOUK & BRUCE // KLEINE KERKJE & KASTEEL ERENSTEIN

Het is al bijna 7 jaar geleden sinds de eerste date van Anouk en Bruce. Ze hebben elkaar leren kennen via een app. Hier kwamen ze erachter dat ze wel heel dicht bij elkaar in de buurt woonden, namelijk nog geen 500 meter van elkaar vandaan! Hun eerste date was op 18 september 2014 en er volgde er nog meer. In het begin zei Bruce nog tegen zijn ouders dat hij afsprak met ‘een vage kennis’, maar na een maand of twee werd al snel duidelijk dat het goed klikte tussen hun twee. Tevens had de hond van Bruce, Beer, inmiddels al goedkeuring gegeven.
Het ging zo goed dat ze in 2016 hun eerste woning kochten in Landgraaf, symbolisch genoeg halverwege die eerdergenoemde 500 meter die ze van te voren verwijderd waren. In 2018 maakten ze nog een onvergetelijke reis naar New York. Maar een huwelijksaanzoek kon natuurlijk niet achter blijven.. Tijdens de tweede kerstdag in 2018 vroeg Bruce, voor Anouk een complete verrassing, via een boek (“Hoe overleef ik in een relatie?”) in het bijzijn van beide ouders, haar ten huwelijk. En natuurlijk zei ze “ja!”. Erna begon het brainstormen over hoe hun bruiloft nou zou gaan uitzien. Er werd besloten om in 2020 te gaan trouwen. Vanwege corona zijn ze in 2020 alleen voor de wet getrouwd en is dit bezegeld met een nieuwe gezinsuitbreiding, namelijk met een tweede hond Teddy. Met hun vieren hebben ze erg veel plezier. Tevens hebben ze hun oog laten vallen op een nieuw, karakteristiek huis, in Kerkrade. Sinds januari van dit jaar zijn ze ook daadwerkelijk verhuis in hun prachtige huis!

Vanwege de pandamie verliep het plannen van de bruiloft alles behalve vlekkeloos. Uiteindelijk hebben Anouk en Bruce alles los gelaten en de dag georganiseerd zoals zij hem graag zouden willen hebben binnen de kaders van wat op dat moment mogelijk was. En dit is meer dan gelukt! Op 26 juni 2021 was het dan eindelijk zover.. de bruiloft!
De bruidsreportage begint in het nieuwe huis bij Anouk en Bruce thuis. Anouk was boven op de slaapkamer met een vriendin en haar moeder om zich klaar te maken. Haar haren en makeup waren al gedaan toen ik binnen kwam en ze was dus klaar om haar trouwjurk aan te trekken. Bruce maakte zich onder in de woonkamer klaar samen met zijn (schoon)ouders. Toen iedereen klaar was zag Bruce Anouk voor het eerst in haar prachtige trouwjurk!
Erna kreeg iedereen een corsage opgespeld en zelfs de hond had een bloemstukje om de halsband, want hij zou de ringen brengen tijdens de ceremonie. De hond rende flink rond, dus hopelijk bleef het bloemstukje heel!
De ceremonie vond plaats bij het Kleine Kerkje in Eygelshoven. Iets later dan gepland, want blijkbaar was er iemand de ringen vergeten! Het was een intieme ceremonie en er werd tussendoor nog sfeervol gezongen door het koor. Na de ceremonie werd er buiten nog gezongen, de klokken geluid en de felicitaties. Het was nu tijd om te vertrekken naar Kasteel Erenstein. Hier hebben we heerlijk buiten kunnen zitten. Ook werd er getoost en de bruidstaart aangesneden. Tevens hebben we nog groepsfoto’s gemaakt en de bruidsreportage van Anouk en Bruce in de tuin van het kasteel.
Vanwege corona en de last minute versoepelingen was er gekozen om het diner en het feest bij Anouk en Bruce thuis te doen. Toen we eenmaal thuis waren en Bruce zijn Anouk over de drempel had getild, stond er achterom een lange dinertafel al klaar en de partytent met een biertap. Terwijl iedereen zichzelf even bediende van een drankje werd het buffet klaar gezet. Een heerlijk voor, hoofd en nagerecht! Na het diner kwamen er nog een aantal extra gasten. Toen iedereen er was opende Anouk en Bruce de avond met een speech. Stiekem deden ze zelfs nog een geheime openingsdans. Kort, maar krachtig zullen we maar zeggen haha.. Nog een tip van het bruidspaar: “Het is jullie dag. Neem niet teveel hooi op de vork, ga niet stressen maar zorg dat de dag om jullie draait. Geniet ervan, het is het meer dan waard!”

En omdat trouwen toch écht de kers op de taart is hebben ze nog wat voor elkaar geschreven. Zo zegt Bruce over Anouk: “Anouk is de slimste persoon die ik ken. Ze staat altijd klaar om anderen te helpen. Daarnaast heeft ze humor. We kunnen ontzettend met elkaar lachen en plezier hebben. Anouk is niet alleen mijn partner voor het leven maar ook mijn beste vriend.” En dit schreef Anouk over Bruce: “Bruce is mijn steun en toeverlaat, mijn man, mijn echtgenoot, maar ook tegelijkertijd mijn beste vriend. Als ik ergens mee zit, weet ik dat Bruce mij de juiste woorden kan geven. Tegelijkertijd kan ik met niemand zo lachen als met Bruce. Het is heel fijn om te weten dat wanneer je thuiskomt, dit aanvoelt als een warm bad. We hebben het heel fijn samen. En met onze hondjes voelt het alsof we onze eigen, gezellige, bubbel vormen. Ik voel me trots als ik naast hem loop, en tegelijkertijd weet ik dat hij dat ook bij mij heeft. Dat gevoel is iets wat je iedereen zou gunnen.” De liefde tussen jullie twee is te zien en te voelen en ik ben jullie dankbaar dat ik bij deze prachtige dag met jullie mocht vieren en vast leggen!

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf bij een bruiloft bij kasteel erenstein in limburg

Kleine Kerkje

  • Bruidsjurk: Ladybird
  • Visagie & Kapper: Robin Saris
  • Trouwpak: Roberto Vincetti
  • Bloemist: Bloemenhofje Heerlen
  • Juwelier: Christ Aachen
  • Bruidstaart: Bakkerij Weijers Landgraaf
  • Uitnodigingen & stationery: Cottonbird & Weddingdeco
  • Trouwambtenaar: Pastoor M. Heemels

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruiloft ben ik te boeken in heel Nederland, maar ook voor in het buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUILOFT KASTEEL ERENSTEIN