buiten festival bruiloft in limburg

Festival bruiloft Limburg

PIM & JEROEN // ACHTERTUIN IN HORST

Vorige maand mocht ik deze leuke festival bruiloft vastleggen van Pim en Jeroen! Ze hebben elkaar ongeveer 13 jaar geleden leren kennen met carnaval. Ze kenden elkaar al langer via de carnavalsvereniging, maar destijds hadden ze elkaar nog niet gevonden wegens het leeftijdsverschil. Uiteindelijk kwamen ze elkaar toch tegen en was de liefde daar! Toen Pim en Jeroen 12,5 jaar samen waren, heeft Jeroen Pim ten huwelijk gevraagd!

Erna kon het plannen van de bruiloft beginnen. Pim zegt: “We hebben na veel oriënteren ervoor gekozen alles op een eigen locatie te doen en volledig zelf te organiseren. Dat vraagt enorm veel tijd. Zowel om zaken te organiseren als de decoratie. Het vraagt veel van je, maar het is dan ook helemaal zoals jij wilt. Vanaf een half jaar van te voren hadden we wekelijks ons “projectoverleg” waarin we even onze stand van zaken omtrent de bruiloft met elkaar bespraken. Dat was ook wel echt nodig om alles in detail op orde te hebben. Met sommige dingen waren we wat laat, of hebben we onderschat (zoals bijvoorbeeld “de ringen”). Maar uiteindelijk is alles helemaal goedgekomen en totaal naar onze wens!”

De bruidsreportage begon ik in Horst waar Pim en Jeroen zich beide in de achtertuin klaar maakten. Wel had ieder een aparte kant in de tuin, zodat de first look wel nog een verrassing was. Pim trok haar prachtige trouwjurk aan en toen ze bijna klaar was begon Jeroen zich aan te kleden. Mannen zijn natuurlijk altijd wat sneller klaar. En toen zagen ze elkaar voor het eerst!
In hun mooie trouwauto reden we naar Kasteelpark ter Horst en hier hebben we foto’s gemaakt van Pim en Jeroen. Vervolgens reden we naar de achtertuin waar de festival bruiloft zou plaats vinden. Pim en Jeroen verbleven binnen terwijl de gasten buiten werden ontvangen en een festivalbandje kregen. De achtertuin zag er prachtig uit. Het thema van de bruiloft is festival en de passie van Pim en Jeroen voor het reizen en Afrika kwamen prachtig samen!
Toen alle gasten er waren kon de ceremonie beginnen.. Het was een mooie intieme ceremonie waarin Pim en Jeroen ook hun persoonlijke trouwgeloftes voorlazen. Voor Pim en Jeroen was dit ook het mooiste moment van de dag. Pim zegt: “Uiteraard was het mooiste moment de ceremonie met de geloftes naar elkaar. Prachtig weer, alle mensen die dicht bij je staan om je heen, mooie live muziek en alleen maar woorden naar elkaar (en vóór ons, door onze ceremonieleider) vanuit oprechtheid en liefde.”

Na de ceremonie werd er getoost en werd de bruidstaart aangesneden. Met zelfs voor oma een speciaal bruidstaartje, want deze vond ze lekkerder! Het was een gezellige en relaxte middag en alles was tot in de puntjes geregeld. Hier waren Pim en Jeroen wel wat zenuwachtig over.. of alles wel goed zou verlopen. “Voor de dag zelf waren we uiteraard zenuwachtig, je hebt het nog nooit gedaan dus je weet ook niet precies wat je overkomt. Op de dag zelf geef je alles uit handen, daar hebben we geen enkel moment problemen mee gehad. De ceremonie vonden we het spannendst!”
Na een heerlijk bbq diner kon dan eindelijk het feest beginnen.. Toen de avondgasten er waren opende Pim en Jeroen de avond met een openingsdans. Het was een prachtige dag om erbij te komen zijn!

Nog een tip van het bruidspaar: “Blijf bij jezelf in de dingen die je wilt en doet, dan is het ook een dag die perfect klopt bij jullie!”

Featured Leveranciers


buiten festival bruiloft in limburg

Eigen achtertuin

 • Bruidsjurk: Marriage Bruidsmode in Geldrop
 • Accessoires bruid: Beau Belle in Horst
 • Visagie: Pure Beauty, Nicole Hermans
 • Kapper: Salon R&B, Beau Jenniskens
 • Trouwpak: Jansen-Noy in Sevenum
 • Accessoires bruidegom: Profuomo & Trendhim
 • Bloemist: Witveld Bloembinders
 • Juwelier: Margo Nelissen Sieraden
 • Bruidstaart: Marie’s Bekkerie
 • Backdrop: Prettypampas by Laura Michel
 • Trouwambtenaar: Geert van den Munckhof


Are you interested?


Zijn jullie geïnspireerd door deze fantastische festival bruiloft en willen jullie mij graag als bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Limburg, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# FESTIVAL BRUILOFT LIMBURG