Als fotograaf mocht ik de bruiloft fotograferen van dit bruidspaar bij Aan de Meule in Beek (Limburg).

Fotograaf bruiloft Limburg

MANDY & DIRK-JAN // AAN DE MEULE IN BEEK

Eindelijk was het zover.. Mandy en Dirk-Jan gingen trouwen en ik mocht als fotograaf erbij zijn. Iets voor 1 was ik bij Mandy in Kerkrade waar ze al bezig was met haar trouwjurk aan te trekken. Het is dat ik altijd te vroeg ben, want Mandy kon niet wachten! Niet lang erna vertrokken we naar Aan de Meule in Beek waar de hele bruiloft zou plaats vinden. Onderweg naar de locatie begon het wat te regenen, maar eenmaal daar was het gelukkig droog. Dus een buiten ceremonie en wat was het prachtig versierd! Na de ceremonie waren de felicitaties, de toost en het aansnijden van de bruidstaart. Vervolgens hebben we voor de bruidsreportage nog enkele foto’s gemaakt van Mandy, Dirk-Jan en hun twee kids voor de trouwauto.  De groepsfoto’s met alle gasten hebben we voor de molen gemaakt en er waren zelfs rookbommen!

Hierna begon het toch echt te regenen, maar vlak voor het diner was het toch nog even droog om nog een paar foto’s te maken van Mandy en Dirk-Jan alleen. Na het diner arriveerde de avondgasten en kon het feestje echt beginnen! Ik wil jullie veel geluk wensen en bedankt dat ik als fotograaf bij jullie mooie bruiloft erbij mocht zijn!

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in Limburg.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# FOTOGRAAF BRUILOFT LIMBURG