fotograaf voor een bruiloft bij Sunset Lounge Beachclub in Roermond zuid limburg

Fotograaf bruiloft zuid Limburg

CAROLINE & RIK // SUNSET LOUNGE BEACHCLUB ROERMOND

Caroline en Rik kennen elkaar al van kleins af aan via hun ouders en van de handboog club. Maar toen Caroline begon te puberen kreeg ze steeds meer aandacht voor Rik en werd het leeftijdsverschil van 6 jaar voor haar gevoel steeds kleiner. Hun eerste date was jawel bij de Mc Donald’s. Rik ging proefrijden op een motor en kon Caroline ontmoeten bij de Mc Donald’s. Het regende super hard, maar toch ging Caroline op de fiets erna toe. Ondertussen zei Rik ook bijna af.. Eenmaal aangekomen op hun eerste date was Caroline helemaal nat van de regen en ze durfde niet veel te vertellen. Geen goed eerste begin.. Maar gelukkig verliepen de dates erna beter en kregen ze een relatie. De verloving van Caroline en Rik verliep ook weer iets minder romantisch. Op hun vakantie in Zeeland wou Rik graag Caroline ten huwelijk vragen en wel op het strand. Het was september, dus vrij koud, en het had wederom weer geregend. Rik wou nog steeds graag Caroline ten huwelijk vragen op het strand en vroeg haar mee om een rondje te gaan lopen op het strand. Caroline had er geen zin in om in de kou nog te gaan wandelen, maar na veel pushen trok ze dan toch haar kloffie aan en ging met Rik mee. Als verrassing vroeg Rik haar ten huwelijk en natuurlijk heeft ze ja gezegd. Deze verhalen klinken misschien wat minder romantisch, maar dat is hun liefde en de bruiloft wel!

Na een periode van 8 maanden plannen en veel ideeën op doen via Pinterest was het op 17 mei dan eindelijk zover. De bruiloft van Caroline en Rik en ik mocht als fotograaf aanwezig zijn. Ik begon de trouwreportage om vijf uur bij hotel Chambor Chambres in Stevensweert (Zuid Limburg). Hier maakte Caroline zich klaar. Terwijl haar make-up gedaan werd heb ik enkele detail foto’s gemaakt en vervolgens trok Caroline samen met haar zus haar prachtige trouwjurk aan. Het was slecht weer.. het was koud en het miezelde (daar was de regen weer). Helaas dus geen buiten ceremonie op het strand bij de Sunset Lounge in Roermond. Maar onder het afdak was er een intieme buiten ceremonie. Dit was voor Caroline en Rik ook het mooiste moment van de dag. “Je ziet dan alles bij elkaar komen! Je ziet je vrienden, de decoratie/locatie, jouw verhaal verteld door de ambtenaar en de liedjes.” De locatie was ook prachtig versierd met als thema Rustic.

Na de ceremonie was het gelukkig droog en zijn we gelijk vetrokken om nog enkele trouwfoto’s van Caroline en Rick te maken. Hiervoor zijn we naar de Beegderheide gegaan wat een schitterd bos is. Eenmaal weer terug bij de Sunset Lounge stonden de gasten Caroline en Rik op te wachten door met hun boog een erehaag te maken. Het boogschieten is een echte passie voor hun. Rik maakt zelfs op bestelling met de hand gemaakte pezen voor op de boog (het draadje op de boog). Na de aankomst van Caroline en Rik hebben we een aantal groepsfoto’s gemaakt voordat de zon onder ging. Eenmaal binnen ging het feestje los en kwam er toch een onofficiële dans van Caroline en Rik! Ik wens jullie veel geluk en liefde en bedankt dat ik als fotograaf aanwezig mocht zijn op jullie bijzondere bruiloft!

Nog een tip van het bruidspaar: ” Blijf dicht bij jezelf! Wij hadden een redelijk klein budget gesteld. Daarom hebben we heerlijk zelf geknutseld, Aliexpress voor veel decoraties, andere keuzes gemaakt (zoals voor het pak, de bloemen, etc) en ook gekozen voor een hele andere dagindeling dan normaal. Want om 18:00 uur was pas de inloop voor de gasten en om 18:30 uur de ceremonie en het feest duurde tot 01:30 uur. Wij vonden het top! Kosten besparen op eten, geen lege/inzakmomenten en rust voor jezelf die dag die al vol genoeg zit.”

Featured Leveranciers


fotograaf voor een bruiloft bij Sunset Lounge Beachclub in Roermond zuid limburg

Sunset Lounge Beachclub

  • Bruidsjurk: John & Ann outlet Eindhoven
  • Visagie: Kristel van Heugten
  • Kapper: Esther van Headlines Roggel
  • Trouwpak: Meyer & Meyer Roermond
  • Bloemist: Bloem en decoratie Sanne Heythuysen
  • Juwelier: Edelsmid Peter van Heugten Heythuysen
  • Trouwambtenaar: Agnes Stijnen
  • DJ: Joris de Borgie van The Deejays

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Als fotograaf ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in regio Zuid Limburg .
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# FOTOGRAAF BRUILOFT ZUID LIMBURG # BRUILOFT FOTOGRAAF ZUID LIMBURG