huwelijksfotograaf voor een huwelijk in antwerpen belgie

Huwelijksfotograaf antwerpen België

DIAN & MATTI // STADHUIS MAASEIK (ANTWERPEN) & SUNSET LOUNGE BEACHCLUB

Afgelopen weekend mocht ik als huwelijksfotograaf bij de bruiloft van Dian & Matti zijn. Het begon allemaal op de kermis in Heel. Hier kwam Dian de Antwerpenaar Matthias tegen. Om deze ontmoeting voor altijd in gedachten te houden, hebben Matti en Dian ervoor gekozen om in hetzelfde weekend als de kermis te gaan trouwen. Kermis Heel wordt namelijk elk jaar gehouden in het eerste weekend van september. Matti en Dian vierden hun trouwdag op 1 september 2018. Op 30 september 2017 ging Matti op zijn knieën en vroeg Dian ten huwelijk! Het was de eerste dag in hun nieuwbouwhuis. Vrienden en familie hadden het koppel die dag helpen verhuizen. ‘S avonds had het stel een BBQ geregeld voor de gasten. Gelijk na het eten werd de champagne erbij gehaald, waardoor Dian al een voorgevoel kreeg. En ja hoor! Ze had gelijk. Dian omschrijft het als een nóg bijzondere moment, omdat de vrienden en familie van Dian én Matti er ook bij waren!

Al vroeg in de ochtend om 9 uur begon ik de huwelijksreportage bij Dian. Toen ik binnen kwam zat ze nog in de make-up. Dian & Matti hebben veel hulp gehad van hun vrienden tijdens hun bruiloft. Zo deden vriendinnen van Dian haar haren en make-uw. Nadat haar moeder & een goede vriendin er ook waren trok ze samen met hun de trouwjurk aan. Dian heeft gekozen voor een jurk met open rug, die prachtig is afgewerkt. De jurk heeft spaghetti-bandjes met een v-hals. Hierdoor krijgt de jurk een moderne en bohemian uitstraling. Wat natuurlijk perfect is voor deze dag.
Vanwege de krappe planning ging ik snel naar Matti in Maaseik (Antwerpen). Hier was hij zich aan het klaar maken samen met zijn familie. Tevens heb ik hier de eerste groomzilla gezien vanwege een stropdas die niet wilde mee werken! Hierdoor liep het allemaal nog meer uit! Matti had een mooi donker groen trouwpak en in de binnenkant van zijn kraag stond: Awel ja! Dit betekend: Ja ik wil! Snel reden we naar een landweggetje waar Dian & Matti hun first look hadden met vrienden & familie op de achtergrond. Iets later dan gepland kwamen we aan bij het Stadhuis Maaseik voor de ceremonie. Binnen no-time stonden we weer buiten en werd er getoast, want dit was alleen voor de wettelijke handtekening.

Voor de huwelijksreportage zijn we naar verschillende plekken geweest in de omgeving van Maaseik & Roermond. Vervolgens reden we naar Sunset Lounge Beachclub waar wederom een ceremonie plaats vond. Dit is een prachtige locatie en omdat het z’n mooi weer was, was de ceremonie buiten op het strand. Matti werd weg gegeven door zijn moeder en de vader van Dian stond op haar te wachten aan de kade, want Dian kwam aan gevaren met een bootje van de scouting. Het mooiste moment van de dag vonden Matti en Dian de ceremonie. De ceremonie werd geleid door een vriendin van Dian, dit was erg bijzonder. Tevens vond het koppel het prachtig om de speeches te horen van hun dierbaren. En dan was het weer ook nog eens top, en de locatie was prachtig!

Na de ceremonie kwam de ijswagen en werd er later nog de BBQ aangestoken! Dankjewel Dian & Matti dat ik als huwelijksfotograaf aanwezig mocht zijn bij jullie prachtige dag! Als tip aan andere bruidsparen wil het koppel graag het volgende meegeven: “Zorg voor een perfecte planning, dan loopt alles de dag zelf op rolletjes! Mijn vriendin (van Dian) had voor iedereen een draaiboek gemaakt. Hier stond alles in. Er stond zelfs in wie de deur open moest doen voor de visagist!” Voor alle bruiden wil Dian als tip meegeven: “Ga voor je trouwjurk naar minstens twee zaken. In een zaak heb ik dé jurk voor het eerst aangehad, maar in een andere zaak was de jurk veel goedkoper!”

Featured Leveranciers


huwelijksfotograaf voor een huwelijk in antwerpen belgie

Stadhuis Maaseik

  • Bruidsjurk: Bruidszaak Mariage in Geldrop
  • Sieraden bruid: Inspired by Suz
  • Kapper: Hairdesign in Heel
  • Trouwpak: Company Suits in Breda
  • Bloemist: Bloemist Parren in Roosteren
  • Juwelier: De Edelsmederij in Helmond

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een huwelijksfotograaf? Als huwelijksfotograaf ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in regio Antwerpen België .
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# HUWELIJKSFOTOGRAAF ANTWERPEN BELGIE