trouwfotograaf voor een bruiloft bij gillishof bocholtz

Trouwfotograaf Bocholtz

MILOU & KAZ // GILLISHOF BOCHOLTZ

Een heel weekend lang verbleven Milou en Kaz voor hun bruiloft bij de Gillishof in Bocholtz. Op de zaterdag was het officiële gedeelte en deze mocht ik als trouwfotograaf fotograferen!

Rond half 12 kwam ik aan bij de Gillishof en iedereen was nog druk in de weer om alles klaar te zetten en zich klaar te maken voor de bruiloft. Ik liep naar binnen de trap op en in de rechter kamer was Milou zich aan het klaar maken en in de linker kamer Kaz. Zo kon ik makkelijk tussen beide wisselen! Het was de bedoeling dat Milou en Kaz elkaar voor het eerst zagen bij de ceremonie, maar het werd te spannend voor Milou. Ze wou Kaz graag toch al ervoor even zien zodat de spanning er al af was! Toen ik Kaz dit vertelde vond hij dit een goed idee en kon niet wachten om haar te zien. Uiteindelijk zagen ze elkaar achterom in de tuin en wat een mooi moment was dit!
Erna volgde op het binnen plein de ceremonie. Het was een mooie ceremonie met veel persoonlijke verhalen en zelfs trouwgeloftes. Erna kon er gefeliciteerd worden, getoost en taart gegeten worden. Tussendoor met zelfs nog een muzikale optreden! Erna hebben we nog trouwfoto’s gemaakt achterom in de weide en nog vlak na de regen een aantal groepsfoto’s. In de avond ben ik nog terug gekomen om de trouwreportage af te sluiten met de openingsdans van Milou en Kaz. Bedankt dat ik erbij mocht zijn!


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf kom ik graag bij GIllishof in Bocholtz, maar ik reis ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF BOCHOLTZ # BRUIDSFOTOGRAAF GILLISHOF