trouwfotograaf voor een bruiloft in gelderland

Trouwfotograaf Gelderland

BIRGIT & SANDER // FORT VUREN IN GELDERLAND

Birgit en Sander hebben elkaar leren kennen op het werk met als eerste date het kopen van een nieuwe auto voor Birgit in Noordwijk! Toen ze op vakantie waren in Verdun vorig jaar heeft Sander Birgit ten huwelijk gevraagd! ” Sinds toen ben ik gelijk aan de slag gegaan met dingen uitzoeken voor de bruiloft, ondanks de slechte Wifi op de camping toen. Zo leuk om mee bezig te zijn!”

Op 10 juni was het dan eindelijk zover! Ik mocht als trouwfotograaf naar Gelderland rijden voor de bruiloft van dit leuke stel. Ik kwam bij Birgit en Sander thuis in Harmelen en de haren van Birgit waren bijna klaar. Nog wat opspelden en het prachtige bloemstuk kon in haar haren. Niet lang erna belde Sander aan. Ook hij zag er prachtig uit en zo zagen ze elkaar voor het eerst.
De bruiloft was op de trouwlocatie Fort Vuren. Sander is gefascineerd door forten, dus de trouwlocatie was al snel duidelijk! De themakleur van de bruiloft was groen en dit kwam terug in meerdere opzichten, zoals het groen van de locatie, in de trouwkleding, de trouwauto en de natuurlijke bruidstaart.
De gasten verzamelde zich op het fort, terwijl de kids aan het spelen waren. Toen iedereen er was wachtten de gasten op de brug en hier kwamen Birgit en Sander aangereden en maakte hun entree. Erna volgde de ceremonie en dit was het spannendste moment voor Birgit en Sander. “De ceremonie vonden we wel spannend, maar dankzij het goed doorspreken met de trouwambtenaar, wisten we wat we konden verwachten.” Het was een mooie ceremonie waarin Birgit en Sander elkaar de persoonlijke trouwgeloftes uitspraken en elkaar het ja-woord gaven met hun drie katten via de beamer op de achtergrond. Na de ceremonie wachtte de gasten buiten met bellenblaas. Dit was ook het mooiste moment voor Birgit en Sander. “Het getrouwd naar buiten lopen is zo’n gelukzalig gevoel samen met alle gasten die we daar zagen.” Erna was het tijd voor de toost, felicitaties en een heerlijke stukje taart. Voordat het diner begon hebben we nog trouwfoto’s gemaakt rondom het fort. Lieve Birgit en Sander, het was voor mij een cadeautje om bij jullie mooie trouwdag aanwezig te zijn (ik was namelijk jarig 🙂 ), dankje!

Nog een tip van het bruidspaar: “Neem de tijd voor de voorbereidingen zodat je er geen stress over hoeft te hebben en je er lang van kunt genieten. Mijn zussen waren onze ceremoniemeesters en dat was zo fijn, omdat zij ons goed kennen. Op de dag zelf hadden zij nog dingen geregeld die echt een verrassing waren voor ons. Heel blij mee en dankbaar voor. Nu genieten we vooral dankzij de mooie foto’s nog volop na.”

Featured Leveranciers


trouwfotograaf voor een bruiloft in gelderland

Fort Vuren

  • Bruidsjurk: Assepoester in Arnhem en Bruidsatelier Fix the bride
  • Visagie & Kapper: Très Jolie Visagie
  • Trouwpak: Suitsupply
  • Bloemist: Buitengewoon Bloemen
  • Juwelier: Auronia
  • Bruidstaart: Sweet Ima in Gorinchem
  • Versieringen: LiefsLabel, Buitengewoon Bloemen, Fort Vuren
  • Trouwauto: We Love Oldtimers in Hoogblokland


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik ook te boeken in de regio Gelderland, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF GELDERLAND