trouwfotograaf voor een boho bruiloft in groningen
|

Trouwfotograaf Groningen

RHODE & JOSHUA // SAPPEMEER IN GRONINGEN

Dit leuke stel zag elkaar voor het eerst toen ze samen in de eerste klas van de middelbare school zaten. Rhodé en Joshua waren toen 12 jaar en Rhodé wist meteen dat ze met Joshua wilde gaan trouwen! Ongeveer 2 jaar laten kregen ze dan eindelijk verkering en hun allereerste date was bij de Mc Donald’s en gingen ze erna samen naar de bios. Rhodé’s eerste gevoel kwam uit, want op 1 juli 2021 heeft Joshua haar ten huwelijk gevraagd! Rhodé woonde toen voor een half jaar in Zeist in een leefgemeenschap. Ze werd door haar beste vriendin (nu ook ceremoniemeester) Mariët naar beneden gelokt en daar was Joshua.. overal kaarsjes zo romantisch. Hij ging op één knie en vroeg Rhodé ten huwelijk! Erna volgende het plannen van hun bohomian/retro bruiloft. Dit was heel stressvol voor ze, maar gelukkig kregen ze veel hulp van familie.

Op 22 juni was het dan eindelijk zo ver! Ik mocht als trouwfotograaf helemaal naar Groningen rijden voor deze bijzondere dag. Toen ik aankwam in Slochteren zat Rhodé al geduldig op Joshua te wachten in de woonkamer bij haar ouders. Niet veel later liep ik naar buiten waar de buren zich verzamelde die nog snel de vlag aan het ophangen waren. En toen kwam daar de witte prins aangereden! En dat bijna letterlijk.. in een koets met witte paarden. Joshua liep erna achterom en stond daar op zijn mooie Rhodé te wachten. Ze zagen elkaar voor het eerst.. ze waren een plaatje. Erna zijn we vertrokken naar het bos bij hun in de buurt voor de bruidsreportage. We hebben een rondje gewandeld met hier en daar een stop gemaakt om foto’s te maken.
Na de fotoshoot vertrok ik alvast naar de trouwlocatie. Rhodé en Joshua kwamen later, want ze vertrokken met de koets. De trouwlocatie is bij de ouders van Joshua thuis en het zag er prachtig versierd uit. Overal waar ik keek was er een bohemian / retro sfeer met allerlei decoraties. Toen alle gasten er waren wachtte ze Rhodé en Joshua voren aan in de straat op. Rond half 1 was er een heerlijke lunch en ja hoor ook deze was weer mooi opgediend. Om 2 uur begon de ceremonie en lazen Rhodé en Joshua hun persoonlijke trouwgeloftes voor en gaven elkaar het ja-woord. De ceremonie en de felicitaties erna was ook het mooiste moment van de dag voor Rhodé en Joshua. Ik sloot de dag af met de groepsfoto’s en een lekker stukje taart. Bedankt dat ik bij deze prachtige dag erbij mocht zijn! Een tip nog van het bruidspaar: “Wees duidelijk over wat je graag wilt en laat het daarna los!”

Featured Leveranciers


trouwfotograaf voor een boho bruiloft in groningen

Eigen woning in Sappemeer

  • Bruidsjurk: Xsasa Bruidsmode
  • Accessoires bruid: Xsasa Bruidsmode
  • Visagie & Kapper: Moeder van de bruid
  • Trouwpak: Suitsupply
  • Accessoires bruidegom: Sir Redman
  • Bloemist: Buitenzinnig
  • Juwelier: Joldersma
  • Bruidstaart: De Thamar Japenga

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik ook te boeken in de regio Groningen, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF GRONINGEN