trouwfotograaf voor een trouwreportage bij Sibberhuuske Valkenburg limburg

Trouwfotograaf Limburg

KIARA & DRE // ST. LAMBERTUS HOLSET & SIBBERHUUSKE VALKENBURG LIMBURG

Ondertussen is het alweer bijna twee weken geleden dat ik als trouwfotograaf bij de bruiloft van Kiara & Dre in Limburg mocht zijn. Het begon allemaal 4,5 jaar geleden waar Kiara & Dre elkaar zagen bij het kopieerapparaat op kantoor. Sinds dat moment spraken ze elkaar vaker en dit heeft ertoe geleid dat ze zijn gaan daten! Uiteindelijk heeft dit geleid tot een picknick op een romantische plek met als toetje een cupcake met de tekst: Wil je met me trouwen?

Ik begon de trouwreportage in de ochtend bij Dre. Toen ik aankwam werd nog de bruidsauto versierd. Erna ging Dre naar binnen om zich aan te kleden. Bij de mannen duurt dit meestal niet erg lang, dus al snel  was ik bij Kiara. Hier was het een gezellige boel terwijl bij Kiara haar make-up & haar haren werden gedaan. Toen iedereen klaar was ging iedereen naar buiten, behalve Kiara. Dre kwam namelijk aan met hun bruidsauto en zag Kiara voor het eerst in haar prachtige bruidsjurk. Na wat koffie/thee en een stuk vla vertrokken we naar Wijndomein St. Martinus in Vijlen. Hier hebben we enkele foto’s gemaakt tussen de wijngaard voor de trouwreportage. Vervolgens ook nog een aantal foto’s bij Kasteel Vaalsbroek. De weersvoorspellingen waren niet goed, maar gelukkig was het tot nu toe nog altijd droog gebleven!

De ceremonie vond plaats bij St. Lambertus in Holset. Erna vertrokken we allemaal naar het Sibberhuuske in Valkenburg. Onderweg begon het keihard te regenen! Na deze hevige stortbui was het eventjes droog en konden de gasten Kiara & Dre opwachten  op de brug bij het Sibberhuuske. Ook deze locatie was weer prachtig versierd. Het thema van de bruiloft was Landelijk en dit was ook overal terug te zien! De vader van Kiara heeft zelfs mooie grote lichtletters gemaakt, namelijk BAR, LET’S DANCE en LOVE. Deze zijn nu te huur! Na de toost waren de felicitaties en werd de bruidstaart aangesneden. Ondertussen regende het soms nog hevig. Toen het weer even droog was hebben we nog enkele groepsfoto’s gemaakt. 

In de avond was er nog een knallend feest die werd geopend met de openingsdans van Kiara & Dre. Het was een prachtige bruiloft! Bedankt dat ik als trouwfotograaf aanwezig mocht zijn!

Featured Leveranciers


trouwfotograaf voor een trouwreportage bij St. Lambertus in Holset limburg

St. Lambertus

  • Koonings the Wedding Palace
  • Visagie: More than make-up
  • Kapper: Dionne Hair
  • Trouwpak: Suitsupply
  • Bloemist: Mirte Bloemen en Decoratie
  • Juwelier: Juwelier Kicken
  • Bruidstaart: Moons Bakery
  • Weddingplanner: VINIQ Events
  • Catering: Lenoire Mechelen
  • DJ: DJ Marvin Music

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Als trouwfotograaf ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in Limburg.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF LIMBURG