trouwfotograaf voor een trouwreportage bij Lua Pauline in Aachen

Trouwfotograaf Parkstad

ELINE & ADAM // DE EIKENHOF & LUA PAULINE

In het voorjaar van 2015 is Adam voor Eline op zijn knieën gegaan. Dit deed hij op de plek waar zij met zijn tweeën zijn gaan wandelen op hun allereerste date, een weiland naast een rustig beekje in Wijlre. Zo een twee jaar later is het koppel begonnen met het plannen van de bruiloft en 10 maanden later was het zover en ik mocht als trouwfotograaf erbij zijn!

Rond half 1 was ik bij Eline thuis in Parkstad waar ze zich aan het klaar maken was samen met een vriendin. Nadat ze haar prachtige bruidsjurk had aangetrokken kwamen familie & vrienden. Vlak erna arriveerde ook Adam met de bruidsauto om Eline op te halen. Dit was een mooi moment en dat vonden Eline & Adam ook, want dit was voor hun het mooiste moment van de bruiloft.

Het was deze dag erg slecht weer met veel regen. Helaas dus geen buiten ceremonie onder de boom. Maar gelukkig had Landgoed De Eikenhof in Voerendaal binnen een knus plekje gemaakt voor de ceremonie.
Na de ceremonie werd er getoast en de bruidstaart aangesneden. Toen het even droog was hebben we bij De Eikhenhof buiten een paar foto’s gemaakt met Eline & Adam. 

Vervolgens zijn we naar Lua Pauline in Aachen vertrokken waar later het diner was. Toen ik er aan kwam was de ruimte van het diner & het feest prachtig versierd! Het thema van de bruiloft was namelijk vegan en ecologisch. Achter in het bos hebben we nog een paar foto’s gemaakt met Eline & Adam en vervolgens nog enkele groepsfoto’s. Na de felicitaties was het al bijna 6 uur en was het tijd voor het diner. Bedankt Eline & Adam dat ik als trouwfotograaf bij jullie mooie bruiloft mocht zijn!

Featured Leveranciers


trouwfotograaf voor een trouwreportage bij Lua Pauline in Aachen

Lua Pauline

  • Bruidsjurk: I am Yours
  • Accessoires bruid: The beautiful Bride Shop
  • Kapper: Coiffeur Renardo
  • Trouwpak: Suit Supply
  • Juwelier: Steinberg GmbH
  • Bruidstaart: Gogo’s Bakery
  • Stationary: Weddingdeco.nl

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Voor een trouwreportage ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in Parkstad (Heerlen, Brunssum, Landgraaf en Kerkrade).
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF PARKSTAD