trouwfotograaf voor een trouwreportage bij kasteel vaalsbroek in vaals

Trouwfotograaf Vaals

JUDITH & JASPER // KASTEEL VAALSBROEK IN VAALS

Vorige week mocht ik als trouwfotograaf aanwezig zijn bij de bruiloft van Judith en Jasper. Ik begon de trouwreportage bij Kasteel Vaalsbroek in Vaals waar alle gasten zich verzamelde in de tuin. Toen iedereen aanwezig was kon de ceremonie beginnen en ging iedereen zitten. Vlak erna kwam Judith aangelopen samen met haar vader en zo liepen ze naar Jasper toe. Het was lekker weer en de zon scheen flink, dus een buiten ceremonie tussen de bomen was prachtig! Na de ceremonie was er op het terras een toost en werd de bruidstaart aangesneden. Iedereen kon nu ook het bruidspaar feliciteren en hun trouwcadeau’s overhandigen. Het was een erg relaxte middag met een vrij ruime en losse planning. Toen er iets meer schaduw was in de tuin hebben we nog een paar groepsfoto’s gemaakt en zijn we nog trouwfoto’s gaan maken van Judith en Jasper alleen. Ondertussen werd er in een apart kamertje de beamer opgezet en was er als verrassing een quiz voor het bruidspaar. Ze kregen vragen over elkaar en als ze het antwoord niet wisten moesten ze een doosje openmaken. In dit doosje stond een opdracht, zoals de volgende keer als je een lekke band hebt van de fiets zal ik deze plakken. Het was een erg leuk moment en er werd veel gelachen!

Vervolgens was het tijd voor het diner. Alle gasten liepen naar boven naar de prachtig gedekte dinerzaal en samen hadden ze een heerlijk diner. In de avond kwam ik nog terug voor het feest. Jasper houdt er niet van om in het middelpunt te staan, dus laat staan een openingsdans. Maar Judith wou dit wel heel graag.. Ondertussen vroeg ik eens rond of er nog een openingsdans kwam en zo kwamen we met een plan. Als ‘het’ liedje op kwam gingen de gasten met elkaar schuifelen en zo kon Judith Jasper vragen voor een dans. En het werkte! Zo heeft Judith toch nog een openingsdans gehad. Bedankt dat ik als trouwfotograaf aanwezig mocht zijn. Ik wens jullie nog veel geluk en liefde!

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Voor een trouwreportage ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in Vaals.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF VAALS # TROUWREPORTAGE VAALS