trouwfotograaf voor een trouwreportage bij het land van beloften in Moerkapelle zuid holland

Trouwfotograaf zuid Holland

KIMBERLEY & JEROEN // HET LAND VAN BELOFTE IN MOERKAPELLE

Op safari naar Zuid-Afrika was voor Kimberley altijd al een droom, maar Jeroen heeft deze safari nog specialer gemaakt door Kimberley ten huwelijk te vragen! Sindsdien zijn ze begonenn met het plannen van de bruiloft en afgelopen week was het dan eindelijk zover en ik mocht als trouwfotograaf dit speciale moment vast leggen. Na een lange rit naar Zuid Holland begon ik de trouwreportage bij Jeroen zijn ouders thuis. Hier maakte hij zich klaar op zijn oude slaapkamer. Toen Jeroen klaar was reed ik vervolgens naar Kimberley. Als eerste moest nog de speech worden opgeschreven op papier, want dit oplezen van een telefoon zag Kimberley niet zitten. Toen deze eindelijk klaar was heeft Kimberley samen met haar moeder en haar beste vriendin de trouwjurk aangetrokken. Na een emotioneel momentje konden we vertrekken naar de trouwlocatie en dit was de prachtige locatie Het Land van Belofte in Moerkapelle. Rond half 2 kwamen we hier aan en achter in de tuin stond Jeroen op zijn mooie bruid te wachten op de houten brug voor hun first look. Tevens hebben we in de tuin een aantal trouwfoto’s gemaakt voor de trouwreportage. Ondertussen kwamen al langzaam de gasten binnen en was het bijna tijd voor de ceremonie. Omdat het vrij koud was buiten, was de ceremonie binnen, maar ook deze ruimte zag er weer prachtig uit. Toen alle gasten zaten in de ceremonie ruimte had Kimberley nog een first look met haar vader, want die had haar nog helemaal niet gezien! En wat een mooi emotioneel moment was dit voor hun. Maar nu was het toch echt tijd voor de ceremonie. Jeroen kwam aangelopen met zijn moeder en Kimberley werd weggegeven door haar vader aan Jeroen. Tijdens de ceremonie lazen Kimberley en Jeroen hun persoonlijke trouwgeloftes voor en dit vind ik toch altijd z’n speciaal moment!

Na de ceremonie was er een toost en hebben we enkele groepsfoto’s gemaakt. Om 5 uur was het diner en tot die tijd was het lekker borrelen en kletsen met de gasten. Het diner vond plaats in de eetzaal boven op de zolder en deze was prachtig versierd en opgedekt. Na een speech van Kimberley kon het diner beginnen. Dankjewel dat ik als trouwfotograaf jullie bijzondere bruiloft mocht vast leggen!

Neem eens een kijkje bij DRKS voor allerlei leuke bruidssieraden! Van oorbellen, haaraccessoires, bedankjes tot leuke kimono’s. www.drksonline.com/bruidssieraden

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Voor een trouwreportage ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in Zuid Holland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF ZUID HOLLAND # TROUWREPORTAGE ZUID HOLLAND