trouwfotograaf voor een trouwreportage bij Kasteel Bloemendal in Vaals zuid limburg

Trouwfotograaf zuid Limburg

NASTEHA & MARTIJN // KASTEEL BLOEMENDAL

Op het werk hebben Martijn en Nasteha elkaar leren kennen. Maar de vonk sloeg pas echt over toen Nasteha al een tijdje werkzaam was bij een ander bedrijf. Al snel kreeg het koppel een relatie en op 22 december 2017 ging Martijn in Disneyland op zijn knieën. Hoe romantisch is dat?! De ring zat goed weggeborgen in een prachtig wit doosje en toen Martijn dé vraag had gesteld, kon Nasteha natuurlijk alleen nog maar antwoorden met “JA!”

Het plannen van het grote dag kon beginnen en hier hadden Nasteha en Martijn ongeveer 5 maanden voor nodig. Van te voren zijn Nasteha en Martijn voor de islam getrouwd, dus vandaag was hun trouwfeest bij Kasteel Bloemendal in Vaals (Zuid Limburg) en ik mocht als trouwfotograaf erbij zijn! De trouwreportage begon ik op de bruidssuite waar Martijn zich samen met zijn broer aan het klaar maken was. Toen hij klaar was gingen ze naar buiten in de tuin van Kasteel Bloemendal om te wachten op de bruid. De planning bij Nasteha liep allemaal uit met het klaar maken. Samen met haar zusje trok ze haar trouwjurk aan. Nadat ze helemaal klaar was liep ze richting de tuin waar Martijn op haar stond te wachten en ze elkaar dus voor het eerst zagen!
Nasteha beschrijft het mooiste moment van de bruiloft: “Het mooiste moment vond ik, toen wij elkaar voor het eerst zagen! Martijn had namelijk een uur lang staan wachten op mij! En nee, dat kwam niet omdat ik last had van koudwatervrees. De visagie duurde iets langer dan verwacht. Maar het wachten was het zeker waard! Daar was Martijn het ook mee eens. Het was een prachtig moment om elkaar voor het eerst te zien op onze trouwdag. Wij voelden allebei de vonken er vanaf spatten!“

Om 6 uur kwamen de gasten al binnen en zodat niemand het bruidspaar al zag zijn we vertrokken naar Kasteel Vaalsbroek om nog een aantal foto’s te maken voor de trouwreportage. Rond 7 uur waren we weer terug bij Kasteel Bloemendal en waren alle gasten aan het wachten in de feestzaal. Deze was trouwens prachtig en paste helemaal bij het thema van de bruiloft, namelijk elegant en klassiek. Nasteha en Martijn maakte hun entree met vervolgens hun openingsdans. Dit was ook een ander favoriet moment van Nasteha en Martijn. Nasteha beschrijft het zelfs als een magisch moment: “Het was prachtig om voor het eerst samen te mogen dansen als man en vrouw. ” Ondanks dat de zaal vol zat, het koppel had namelijk 135 gasten uitgenodigd, voelde het toch alsof ze maar met zijn tweetjes waren. Dit was hun moment. Na de openingsdans was het buffet geopend en konden we allemaal lekker gaan eten. Toen iedereen klaar was met eten kwamen de meeste de dansvloer op en werd en flink gedanst. Nasteha vertelde me van te voren al dat ze in haar cultuur veel dansten op bruiloften en wat was dat leuk om te zien! Nadat er flink gedanst was trok Nasteha zich samen met haar moeder en zusje terug op de bruidssuite om haar somalische jurk aan te trekken. Ze zag er prachtig uit en maakte samen met haar moeder een entree op de dansvloer. En vervolgens werd er natuurlijk weer veel gedanst! Iets voor 11 uur werd de bruidstaart nog aangesneden en was het tijd voor mij om te gaan. Dankjewel Nasteha en Martijn dat ik jullie voor mij als trouwfotograaf hebben gekozen!

Een tip die het bruidspaar nog wilt mee geven aan anderen is: “Heb niet teveel stress van tevoren, alles komt goed! Daarnaast moeten jullie ook zoveel mogelijk genieten van deze dag. Hij is namelijk erg speciaal. Het inhuren van een weddingplanner gaf ons ook veel rust.”

Featured Leveranciers


trouwfotograaf voor een trouwreportage bij Kasteel Bloemendal in Vaals zuid limburg

Kasteel Bloemendal

  • Bruidsjurk: The Bridal Closer in Amsterdam
  • Trouwpak: Hugo Boss
  • Juwelier: Diamonds by Me
  • Bruidstaart: Smores Chocolaterie & Patisserie
  • Entertainment: Sound4All
  • Videograaf: Younique Film

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Als trouwfotograaf ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in regio Zuid Limburg.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF ZUID LIMBURG