trouwreportage van een behomian bruiloft in limburg

Trouwreportage Limburg

MIEKE & LUC // BOHEMIAN BRUILOFT IN DE TUIN

Dit leuke koppel heeft elkaar leren kennen op stap in Maastricht (ergens tijdens de laatste uurtjes van de nacht). In het begin was het wel een lange afstandsrelatie omdat Luc destijds nog in Duitsland studeerde. Inmiddels zijn ze 10 jaar verder en hebben ze twee prachtige kindjes samen. Mieke wou graag trouwen en Luc had de uitdaging aangenomen om Mieke ten huwelijk te vragen binnen een jaar tijd. Toch kwam het aanzoek twee jaar geleden aan als een verrassing. In de avond hadden ze een verrassing gepland voor de familie om aan te kondigen dat ze zwanger waren van Sofie. Maar Luc had die dag nog een extra verrassing en vroeg Mieke ten huwelijk tijdens een picknick op de Fromberg!

Erna kon het plannen van de bruiloft beginnen. Hierover vertelt Mieke: “Eerst ben ik nog erg bezig geweest met de komst van Sofie. Maar ik ben wel echt anderhalf jaar bezig geweest om alles voor te bereiden voor onze dag. Voornamelijk met het zoeken naar vintage schatten bij kringloopwinkels en de droogbloem creaties. Hier heb ik enorm veel plezier aan gehad. We hebben ook veel hulp gehad van familie en vrienden om onze droomdag waar te maken. Zoals de bar die is gebouwd door de vrienden van Luc, de ceremonie die werd gedaan door een vriendin van mij en de bruidstaart die is gemaakt door het schoonzusje. We vonden het fijn dat alles zo persoonlijk was. Het fijne thuisgevoel in de achtertuin van mijn schoonouders was geweldig om te hebben.”
Als thema wouden ze vooral een relaxte dag hebben, waar genieten voorop stond! Ze wilden dat de mensen zich welkom voelden en dat de focus lag op het vieren van het leven. Mieke wilde graag een festival, vintage, boho achtige bruiloft neerzetten waar iedereen lekker kon genieten van eten en drinken. En dit is gelukt!

In de ochtend begon ik met de trouwreportage waarin Mieke, Luc en de 2 meisjes zich aan het klaar maken waren. In de tuin werd nog druk alles klaar gezet voor hun grote dag en wat zag het er prachtig uit, vooral de droogbloemen die Mieke heeft gemaakt! Nadat iedereen klaar was, was de first look achterin de tuin met vrienden en familie. Voordat we vertrokken naar de ceremonie hebben we eerst nog wat foto’s gemaakt in de buurt. De ceremonie vond achterom plaats bij Hoeve de Bies met een uitzicht over de weilanden. Ook hier weer had Mieke zich weer helemaal uitgeleefd met de styling! Het was een mooie intieme ceremonie geleid door een vriendin van Mieke. Het mooiste moment van de dag was voor Mieke en Luc het voorlezen van de geloftes aan elkaar. Mieke zegt: “Deze waren echt oprecht en persoonlijk. Ik ben blij dat we het op deze manier hebben gedaan.” Vervolgens werd de liefde bezegeld met de ringen en de meisjes kregen een mooie ketting. Na de ceremonie was er een bruidstaart gemaakt door het schoonzusje en voor de kids cakepops die niet wachten konden om te smullen.

Het feest werd vervolgens weer voortgezet in de tuin waar ik de ochtend ben begonnen. Alles stond nu klaar om de gasten te ontvangen voor een lekker hapje en naderhand een BBQ en houtoven pizza’s.
In de avond ben ik nog terug gegaan om de start van de feest te fotograferen. Na eerst een cadeau van de vrienden en het spijkerslaan spel met persoonlijke vragen kon het feest los barsten!

Nog een tip van het bruidspaar: “Vooral genieten en je eigen ding doen. Mensen verwachten wellicht dingen, maar vooral doen waar jullie je goed bij voelen. Ondanks dat we heel veel dingen zelf hebben gedaan en geregeld, hebben we niet te veel stress ervaren. We hebben juist van deze persoonlijke aanpak genoten en dat maakte het echt onze dag! En de voorpret zorgt er ook voor dat je lang kan genieten van deze dag.”

Featured Leveranciers


trouwreportage van een behomian bruiloft in limburg

Hoeve de Bies

  • Bruidsjurk: La Nova Bruidsmode in Dordrecht
  • Visagie & Kapper: Brandlezz in Kerkrade
  • Trouwpak: Modemannen Wyck
  • Bloemist en decoratie: The Flowergirls Company (van bruid)
  • Juwelier: Iris Desiree Claessens in Sibbe
  • Tent: Crija
  • Tafels en stoelen: Event Design Kerkrade
  • Catering: Outdoor Cooking Lovers en L’appassionato
  • DJ: Bram Wilders

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Limburg, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWREPORTAGE LIMBURG # BOHEMIAN BRUILOFT